Отопление с електричество

Отопление с електричество

Отопление с електричество е най-удобният и приятен начин на отопление. Както всеки вид отопление и това си има плюсове и минуси, който точно тук искаме да споделим. Може да изтъкнем, е че при този вид отопление къщата, апартаментът остават чисти и няма с какво да се замърсят. Регулирането на температурата е изключително точно, както и много лесно. Най-честата реплика, която чуваме при този вид отопление е: „Искам да щракна копчето и това е“.

Това обаче не е толкоз безобидно действие, след като видите сметката за ток. Приятното в случая е, че не се искат никакви умения и е много подходящо отопление за стари хора, самотни жени и трудно подвижни клиенти. Спокойно мога да кажем, че това е най-удобният вид отопление. Колкото и съвременни методи да се използват, електроенергията ще си остане по-скъпа от какъвто и да е вид твърдо гориво. Като цени на изпълнение и твърдото, и течното гориво и електроенергията са едни и същи с много малки разлики в зависимост от котела и горелката, която ще се избере.

Друг вариант за отопление са електрическите нагреватели за радиатори и лири, при тях първоначалната инвестиция е минимална, монтират се в чугунени и алуминиеви радиатори.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Отопление с електричество

Отопление с електричество

Отопление с електричество