Интернет стаен термостат Salus iT500

Интернет стаен термостат Salus iT500
Интернет стаен термостат Salus iT500
Интернет стаен термостат Salus iT500Интернет стаен термостат Salus iT500
Интернет стаен термостат Salus iT500Интернет стаен термостат Salus iT500
Интернет стаен термостат Salus iT500

Интернет стаен термостат Salus iT500 – управлявайте Вашата отоплителна систена и топла вода от всяка точка на света. Управление през WEB базирано приложение за компютър, приложение за Андроид и Айфон. Безжичен термостат Salus iT500 е стилен, точен и с лесен за управление сензорен дисплей. Комплектът се състои се от 3 части: iT500TR предавател, регулиращ температурата с възможност за управление през интернет; iT500RX приемник, свързващ се с отоплителната система;  iTG500 гейтуей включващ се към рутер.

Безжична мрежа

Частите се свързват помежду си на радиочестота 868 Mhz, което гарантира стабилен и устойчив на смущения сигнал. Притежава лесен режим за седмични програми с до 6 ежедневни промени на температурата. Термостатът притежава функция против замръзване, както и функция Ваканция и Еко. Лесен за монтаж и употреба, изработен е от висококачествени компоненти и 24 месечна гаранция. 

Управлението на интернет стаен термостат Salus iT500

За да управлявате термостата iT500 чрез Интернет през приложения за смартфони е необходимо да регистрирате iT500 на интернет сайта: salus-it500.com Когато влезете в сайта, изберете подходящия за Вашата държава език натиснете знамето на Вашата държава.

Мобилно приложение

След регистрацията на iT500, можете да изтеглите новото приложение iT500 Plus за смартфон от Google Play за Android или приложението iT500 Plus от App Store за iOS в зависимост от типа смартфон, който използвате и неговата операционна система. Намерете приложението за iT500 в съответния магазин или сканирайте съответния QR-код. Приложението ще започне да се изтегля автоматично и веднага след инсталирането му може да използвате функциите на iT500.

Цена: 442.00 лв.

iTG500 гейтуей за свързване на термостата към интернет

Лесна инсталация Plug & Play. Гейтуей iTG500, който е част от комплекта, дава връзка с Интернет. Кабел E-thernet също е част от комплекта. Размери 90мм x 40мм x 25мм.

iT500TR интернет стаен термостат на температура, поставя се в стаята в която искате да котролирате температурата

iT500 това е иновационен регулатор на температура, който има възможност за управление чрез интернет, като и директно чрез него. За управление чрез интернет трябва да се инсталира и свързва допълнителни устройства (регулатор, приемник, гейтуей който трябва да е свързан с домашен рутер). След това трябва да се регистрира продукт на www.salus-controls.pl – влезте с потребителско име на сървъра и добавете устройството (въведете сериен номер който е маркиран под батериите на термостата). От този момент термостата може да се управлява чрез интернет със смартфон и приложение за Android или IOS. 

Приемник iT500RX за свързване към отоплителното тяло, котел, камина и др.

iT500RX се свързва с отоплително устройство по жичен път. Работа на обхват 868MHz гарантира силен и устойчив за смущения сигнал. Високотехнологична система MGC (Multi Generated Coding) гарантира уникалността на кодиране и стабилността на сигнал между приемник и регулатор. Приемникът има два контролирани изходи – NO (нормално отворено) включи/ NC (нормално затворено) изключи 5(3) A / 16(5) A. Размери 150мм x100мм x 35мм.


Интернет контролиран термостат Salus iT500

Как да настроите iT500 за отопление на една зона или за едно отопление в зона плюс контрол на горещата вода

Как да настроите режима на отопление или охлаждане на iT500

Как да излезете от безопасен режим на iT500 и iT500 приемник

Интернет стаен термостат Salus iT500 с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.